Suport. Întrebări și răspunsuri (FAQ)

Cum să utilizați sait-ul Workmarket

Portalul de căutare unui loc de muncă Workmarket oferă un spectru amplu de oportunități în obținerea job-ului și în realizarea abilităților profesionale. Aici solicitanții vor găsi locuri de muncă vacante de actualitate din Cehia, Europa (UE), pecum și locuri de muncă direct dela angajatori sau agențiile de personal, datorită unui număr mare de oferte de muncă actualizate zilnic.

Selectați un loc de muncă vacant, care Vă interesează, din solicitările noastre de muncă sau utilizați căutarea avansată. Pentru de a răspunde la ofertele de muncă, este necesar ca să Vă înregistrați.

Completați formularul de înregistrare, ofrend cât se poate mai multă informație despre Dvs. și cariera dumneavoastră profesională.

Înregistrarea este simplă și gratuită, care va lua puțin timp. Câmpurile care este obligatoriu că să completați – postul solicitat, nume, prenume, sex, data nașterii, adresa, E-mail, număr de telefon, locul de muncă dorit, profesia.

De asemenea, este necesar ca Dvs. să completați datele de la sfîrșitul formularului. Dacă după completarea câmpurilor obligatorii și apăsarea butonului ”creează un cont nou”, sistemul va întors la aceeași pagină (formular de înregistrare), Vă rugăm, verificați avertizarea de eroare în completarea formularului.

Dacă Dvs. n-ați găsit în ofertele actuale de muncă cu activitatea temporară sau permanentă poziția vacantă dorită, Vă propunem să completați chestionarul de solicitant, prin care Dvs. veți fi introdus în baza noastră de date amplă, de format electronic, a solicitanților.

Întrebări fregvente

Înregistrarea