Sunteți în căutarea job-ului visului dumneavoastră? Munca - Cehia, Europa (Uniunea Europeană, UE)

Sunteți în căutarea job-ului visului dumneavoastră? Munca – Cehia, Europa (Uniunea Europeană, UE)

Cum să căutați un post de muncă permanent sau unde să găsiți un loc de muncă vremelnic în Cehia sau Uniunea Europeană? Cum să găsiți un job adecvat? La acestea întrebări și la altele, noi cu plăcere o să Vă oferim răspunse și o să Vă propunem o soluție efectivă.

Companiile noaste, sunt furnizori de încredere în oferirea serviciilor de personal, ținînd mîna pe pulsul pieții de muncă.

Noi ne specializăm în ori ce domeniu de industrie precum și pe ori ce peață de afaceri, folosind tehnologii de performanță în recrutarea personalului.

Pentru solicinanți noi oferim un spectru larg de posturi de muncă în deferite domenii de activitate, de aceea noi mereu o să vă ajutăm în alegerea job-ului, care va corespunde intereselor și abilităților dumneavoastre.

Specializarea noastră – este, în primul rând, muncitori și profesii de meserie. Noi oferim un spectru larg de locuri de muncă pe perioda determinată, precum și locuri de muncă permanente pentru:

  • Instalatori și hamali
  • Muncitori depozit
  • Conducători autocar
  • Specialități tehnice
  • Asistenți medicali, surori medicale
  • Surori de caritate
  • alte profesii

Consultanții noștrii sunt profesionaliști în domeniul său, de aceea, datorită colaborării cu cei mai buni angajatori din deferite industrii de pe piața Cehiei și Europei, pot recomanda solicitanților, pe ce, în primul rînd, este de dorit să atrageți  atenția căutând job-ul.

Indiferent de ceea, ce job căutați în Cehia și Uniunea Europeană, noi mereu o să Vă propunem cele mai bune locuri de muncă din Europa pe specialitatea dumneavoastră, vă vom oferi suport și consultare pe tot parcursul carierei dumneavoasre. Noi o să Vă găsim un job corespunzător în UE, cu activitatea temporară sau permanentă. În ori ce timp contactați consultanții noștrii, pentru descutarea ofertei concrete de muncă, profilului dumneavoastră actual sau perspectivei în carieră.

Pe sait-ul nostru Dvs. puteți găsi locuri noi de muncă, cu activitatea permanentă sau temporară, de pe tot teritoriu Cehiei precum și Europei care  se înnoesc zilnic.

Pentru  accesul la reacționarea la posturi vacante din ofertele noastre, este nevoie ca să Vă Înregistrați. Selectați un post vacant dorit, reacționați la el prin complectarea formularului de înregistrare. Întroduceți în maxim informația despre dumneavoastră prin completare, cu cît e posibil, mai multor puncte.

Dacă Dvs. n-ați găsit în solicitările actuale de muncă cu activitatea permanentă sau temporară un job dorit, noi vă propunem să complectați chestionarul pentru solicitanți, cu ajutorul căruia noi vom întroduce datele Dvs. în baza noastră de date amplă, de format electronic, pentru solicitanți.

Înregistrațivă pe portalul nostru Workmarket și începeți să construiți cariera Dvs. cu noi!

•    Noi acordăm suport sistemului efectiv de recompensă pentru muncă prestată, care este cheie în construirea carierei.
•    Clienții noștrii sunt angajatorii, de aceea toate ofertele de muncă pentru solicitanți sunt gratis.
•    Pentru noi cea mai mare valoare este potențialul uman și dezvoltarea personalității.


Sunteți angajator și sunteți în căutare de personal permanent sau muncitorilor vremelnici la un proect de scurtă durată? Vă iteresează oferta nostră de serviciu leasing de personal? Dacă doriți să aflați mai mult, Vă rugam, îndepliniți acest formular.