Portalul de căutarea unui loc de muncă Workmarket: muncă în Cehia și Europa (Uniunea Europeană,UE)

Portalul de căutarea unui loc de muncă Workmarket este un proect comun a agențiilor de personal - Europa Recruitmentspol. s r. o., GOOD WORKER spol. s r.o., Avangarda spol. s r. o., Mauritius PRAG s.r.o. și Europa Workintense spol. s r. o.

Proectul Workmarket a fost creat, în primul rând, cu scopul unirii bazalor de date particulare a solicitanților ce conține informația de solicitanți de diferite profesii și calificare, care sunt în căutare job-ului în Cehia și UE. Scopul de bază, a portalului de căutarea unuiu loc de muncă, este de a simplifica și de a face mai eficientă căutarea și selecția de personal pentru muncă în regiune.

Scopul principal al portalului de căutare unui loc de muncă Workmarket - este în oferirea solicitanților din Europa Centrală și de East unui loc de muncă sau pozițiilor vacante în Cehia și Europa (Uniunea Europeană). Cu ajutorul chestionarului de solicitant cei din urmă vor fi adăugați în baza noastră  de date amplă de format electronic.

Portalul de căutarea unui loc de muncă Workmarket oferă un spectru amplu de oportunități în sfera ocupării în muncă în Cehia și țările UE, precum și realizării abilităților profesionale în acestea țări. Datorită innoirii zilnice a ofertelor de muncă, solicitanții aici vor găsi poziții vacante de actualitate din întreagă Cehia ți Europa, locuri de muncă direct de la angajatori și agențiile de cadre.

Portalul de căutarea unui loc de muncă Workmarket este proectul companiei "e-jobs service", misiunea căruea constă în oferirea serviciilor în plasarea  anunțurilor de locuri de muncă și prezentării agențiilor de cadre în proectul Workmarket pentru toate companiile-participante.

Noi propunem angajatorilor să aplice la serviciile agenției de personal, conducătorilor proectului Workmarket, care oferă recrutarea ți selectarea de personal dei Europa Centrală și de East.

Vă rugăm, să ne contactați, dacă Dvs. sunteți interesați de obținerea informației suplementare și stabiliri unei colaborări contactați agențiile noastre de personal în recrutarea și plasarea personalului calificat.

Fără spații, și semnul +
(max. 300 de caractere)