Este necesar de a se înregistra, pentru a avea posibilitatea de a răspunde la ofera de muncă?

Da, ca să aveți posibilitatea de a răspunde la poziții vacante, este necesar ca să Vă înregistrați. Utilizatorii neînregistrați nu au această posibilitate.

Înregistrarea nu va dura mult timp. Treceți pe pagina cu poziții vacante și completați formularul de înregistrare. Completați în primul rând câmpurile obligatorii (postul, nume, prenume, sex, data nașterii, adresa, E-mail, telefon, orașul în care căutați job-ul, parola) în formularul de înregistrare, date suplementere Dvs. le puteți introduce în timp convenabil pentru Dvs.

Înregistrarea Vă va oferi posibilitatea ca să adăugați poziții vacante în preferate, de a revedea istoria recenziilor sau de primirea informației, la ce oferte de lucru Dvs. ați răspuns.

Dacă Dvs. nu ați găsit în actuale propuneri de lucru cu activitatea permanent sau temporară un post care să Vă intereseze, Noi Vă propunem să completați chestionarul de solicitant, cu ajutorul căruia Dvs. veți fi introdus în baza noastră amplă de date, de format electronic, a solicitanților.

Podobné materiály - Hledání práce

Locuri de muncă căutate, Dvs. puteți găsi cu ajutorul...
În coloana din dreapta găsiți fila cu icoana de tipar....
Da. Pentru răspunderea la poziția vacant, este necesar ca...