Agenție de outsourcing Avangarda spol. s.r.o.

Agenție de outsourcing Avangarda

Agenție de outsourcing Avangarda spol. s.r.o. pune la dispozitie angajați permanenți sau temporari pe un termen anumit. Datorită serviciului leasing de personal și temporary help, agenția pune la dispozitie angajați permanenți sau temporari pentru o arie vastă de posturi si domenii de activitate pe un termen anumit  în realizarea business-target-ului companiei Dvs.

Agenție de outsourcing Avangarda oferă servicii în recrutarea și selectarea de personal în Europa Centrală, Europa de East și în alte țări Aziei cu ulterioară angajarea lor pe pieața muncii Republicii Cehe.

Servicii agenției de outsourcing Avangarda

Principale activități agenției sunt:

  • Îngrijirea copiilor şi persoanelor de vârsta înăintată. Oferim servicii în recrutarea de bonă și asistenți medicali pentru îngrejirea de persoane de vârsta înăintată.
  • Leasing de personal din sfera acordării serviciilor de curățate. Recrutarea de personal de servitori, cameriste,  personal pentru hotele, oficii, în sectorul producere, case particulare sau alte instituții. Serviciu cleaning  pe un termen de lungă sau scurtă durată pentru oficii și restaurante.
  • Oferirea șederii în cadrul programei Au-pair. Programul Au-pair este o solucie ieftină și nu dificilă de plecare în străinătate de a descoperi  zi de zi o nouă cultură.

Programe pentru angajatori

Servicii agenției de outsourcing se împart pe programe separate:

- Manual worker                  - IT worker                - Professional worker                  - Medical worker

Credo agenției:

  • Servicii de calitate, fiabilitate și aceeași abordare și suport pentru fiecare care client sau solicitant.
  • Experiența și cunoștințe acumulate pe parcursul anilor de management efecient al resurselor umane în cadrul oricărei companii este o garanție de satisfacție clienților noștri în abordarea profesională sarcinilor încredințate.

Web-sait: www.avangarda.cz

Posturi vacante Avangarda spol. s r.o.

Místo výkonu práce: Praha - východ
Popis pracovní nabídky: Căutăm un angajat cu bune valori sociale și cu experiență de lucru cu persoane în vârstă la funcția...